Nautique Living studentencomplex op de NDSM werf Amsterdam

In juli 2017 is het studentencomplex Nautique Living met 403 woningen op de voormalige  NDSM werf opgeleverd. Het herbergt naast de woningen ook  een restaurant, een wasserette en studieruimtes. Het 12 verdiepingen hoge complex heeft op het dak een sportveld. Naast het complex is een gezamelijke tuin gerealiseerd.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor berekenen en ontwerpen van de sanitaire installaties en tevens is preventief een risicoanalyse legionella uitgevoerd op het bestek en het ontwerp. In juli 2017 is er een definitieve risicoanalyse en beheersplan uitgevoerd.

Woonzorgcentrum en woonappartementen Hugowaard Heerhugowaard

In oktober 2016 is een start gegeven voor de nieuwbouw van 35 tweekamerappartementen, gezamelijke huiskamers, en een restuarant met daaraan gekoppeld 22 driekamerappartementen voor zelfstandig wonende senioren.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor berekenen en ontwerpen van de sanitaire installaties en tevens is preventief een risicoanalyse legionella uitgevoerd op het bestek en het ontwerp. Medio september 2017 zal er nog een definitieve risicoanalyse en beheersplan volgen.

ROC TOP School en 380 studentenwoningen NDSM nieuwdok Amsterdam

In september 2016 is het complex NDSM nieuwdok opgeleverd. Het herbergt een een school en 380 studentenwoningen. Deze bruisende plek in Amsterdam-Noord wordt door steeds meer mensen ondekt.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor berekenen en ontwerpen van de sanitaire installaties en tevens is preventief een risicoanalyse legionella uitgevoerd op het bestek en het ontwerp. In januari 2017 is er een definitieve risicoanalyse en beheersplan uitgevoerd.

Laboratorium fase 3 Enza zaden Enkhuizen

In september 2016 is een start gemaakt met de nieuwbouw van het 10.000 m² R&D laboratorium van Enza zaden. De labs moeten bijdragen aan de innovatieve productontwikkeling van nieuwe groenterassen.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor berekenen en ontwerpen van de drinkwater-, brandblus-, en bedrijfswater installaties.

Woonzorgcentrum De Blinkert Haarlem

In april 2016 is renovatie voltooid van De Blinkert. Het bejaardencentrum is omgebouwd naar een woonzorgcentrum voor mensen met een grotere hulpbehoevendheid. Het zijn nu drempeloze ruimere kamers met moderne voorzieningen.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor de definitieve risicoanalyse en beheersplan van de sanitaire installatie. Tevens is er controle uitgevoerd op installatie aanpassingen, welke in de risicoanalyse werden aangegeven.

Renovatie stadhuis Purmerend

In maart 2016 is de start van de renovatie van Stadhuis Purmerend. Het stadhuis wordt opnieuw ingericht, uitgaande van flexible werken wat een ruimte besparing geeft van 35%.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor de preventieve risicoanalyse legionella uitgevoerd op het bestek en ontwerp en de definitieve risicoanalyse en beheersplan van de sanitaire installatie.

Wooncomplex en dagbesteding Broerdijk te Oostwoud

In december 2015 is de nieuwbouw van het wooncomplex/dagbesteding de Broerdijk opgeleverd. Het wooncomplex van Leekerweide, voor 18 clienten met een lichte of matige besperking, ziet er uit als een boerderij wat uitstekend past in de landelijke stijl van dit buurschap.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor de preventieve risicoanalyse van de installatie tekeningen en tevens gecontroleerd of deze voldeden aan het bestek De definitieve risicoanalyse en beheersplan van de sanitaire installatie is na de oplevering uitgevoerd.

Leidse Schans Leiden 791 woningen en diverse bedrijfsruimtes blok B, C en D

Vanaf augustus 2013 tot en met december 2015 is zijn in ruim 2 jaar tijd 791 studentenwoningen met onderliggende bedrijfsruimtes verrezen. Het betreft hier duurzame hoogbouw tot 16 verdiepingen met onder andere warmte / koude opslag.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor berekenen en ontwerpen van de sanitaire installaties waaronder de koudwater toevoerleidingen, de warmwatercirculatieleidingen en de warmwaterbereiding in laag en hoogbouw en tevens is preventief een risicoanalyse legionella uitgevoerd op het bestek en het ontwerp. In december 2015 is van de laatste fase een definitieve risicoanalyse en beheersplan uitgevoerd.

Politieburo Bastiondreef Den Helder

Het in 1998 opgeleverde politieburo van Alberts van Huut heeft in de loop de jaren heel wijzigingen ondergaan. In 2015 is er met de nieuwe regels van de ISSO 55.1 de gehele sanitaire installatie opnieuw bekeken.

Wat doen wij?

Kees Schouten heeft de uit 1998 stammende oorspronkeleijke installatie berekend en ontworpen en heeft vervolgens als ontwerp en adviesburo in 2015 ook de definitieve risicoanalyse en beheersplan van de sanitaire installatie verzorgt.

Stadscamping De Vest Enkhuizen

Sinds januarie 2015 voeren Leekerweide en De Baanbreker het beheer over stadscamping de Vest in Enkhuizen. Het is een kleine camping binnen de muren van het Zuiderzeestadje.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor de definitieve risicoanalyse en beheersplan van de sanitaire installatie. Ook is de installatie van de sanitaire voorzieningen door ons op tekening gezet.