Nautique Living studentencomplex op de NDSM werf Amsterdam

In juli 2017 is het studentencomplex Nautique Living met 403 woningen op de voormalige  NDSM werf opgeleverd. Het herbergt naast de woningen ook  een restaurant, een wasserette en studieruimtes. Het 12 verdiepingen hoge complex heeft op het dak een sportveld. Naast het complex is een gezamelijke tuin gerealiseerd.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor berekenen en ontwerpen van de sanitaire installaties en tevens is preventief een risicoanalyse legionella uitgevoerd op het bestek en het ontwerp. In juli 2017 is er een definitieve risicoanalyse en beheersplan uitgevoerd.

Wooncomplex en dagbesteding Broerdijk te Oostwoud

In december 2015 is de nieuwbouw van het wooncomplex/dagbesteding de Broerdijk opgeleverd. Het wooncomplex van Leekerweide, voor 18 clienten met een lichte of matige besperking, ziet er uit als een boerderij wat uitstekend past in de landelijke stijl van dit buurschap.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor de preventieve risicoanalyse van de installatie tekeningen en tevens gecontroleerd of deze voldeden aan het bestek De definitieve risicoanalyse en beheersplan van de sanitaire installatie is na de oplevering uitgevoerd.

Leidse Schans Leiden 791 woningen en diverse bedrijfsruimtes blok B, C en D

Vanaf augustus 2013 tot en met december 2015 is zijn in ruim 2 jaar tijd 791 studentenwoningen met onderliggende bedrijfsruimtes verrezen. Het betreft hier duurzame hoogbouw tot 16 verdiepingen met onder andere warmte / koude opslag.

Wat doen wij?

Kees Schouten ontwerp en adviesburo is verantwoordelijk voor berekenen en ontwerpen van de sanitaire installaties waaronder de koudwater toevoerleidingen, de warmwatercirculatieleidingen en de warmwaterbereiding in laag en hoogbouw en tevens is preventief een risicoanalyse legionella uitgevoerd op het bestek en het ontwerp. In december 2015 is van de laatste fase een definitieve risicoanalyse en beheersplan uitgevoerd.